Si-a comandat un tricou al echipei favorite de pe net, dar a primit asta in schimb! Ce scrisoare fantastica i-a trimis apoi clubul

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Martie 2014, 17:55

	Si-a comandat un tricou al echipei favorite de pe net, dar a primit asta in schimb! Ce scrisoare fantastica i-a trimis apoi clubul

Un fan al lui Wolverhampton a trait una dintre cele mai ciudate experiente posibile. Acesta si-a comandat un tricou oficial al echipei sale favorite, insa a primit un echipament cu sigla cusuta invers.

Dupa ce a postat pe conturile sale de pe retelele de socializare fotografii cu tricoul cusut gresit, alaturi de cateva mesaje dure la adresa clubului, cei de la Wolves au reactionat imediat si i-au trimis una dintre cele mai originale scrisori din fotbal, plina de un umor tipic englezesc.

Scrisoarea a fost tiparita invers, ironizand situatia, insa mesajul a fost exact ceea ce trebuia sa fie.

"Draga Richard, ne pare rau sa auzim ca ai primit un tricou cu sigla cusuta invers pe el. Chiar daca cu rezultatele noastre din ultima vreme nu prea ne mandrim, o facem insa cu calitatea tricourilor noastre. Stim ca lumea poate parea uneori cu fundul in sus, mai ales cand te uiti la clasament si cum stam acum, dar te rugam sa ne ierti, si pentru asta ti-am trimis un bilet (printat asa cum trebuie) la meciul nostru de pe 15 martie cu Shrewsbury. Te vom lua sa ii vezi si pe jucatori in vestiar si sa-i cunosti inainte de meci, de unde vei putea sa pleci cu tricoul semnat de toti fotbalistii. Iti multumim ca esti suporterul nostru. Matt Grayson, Wolves."


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Panică în Gorj, din cauza italianului infectat cu coronavirus. Măsurile luate de autorități
BRAT