Manchester United Raphael Varane Real Madrid Anglia Se face! Manchester United a reușit să îl transfere pe Raphael Varane, după mai bine de două luni de negocieri

Se face! Manchester United a reușit să îl transfere pe Raphael Varane, după mai bine de două luni de negocieri

Manchester United a mai reușit un transfer în această pauză competițională. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 17:15
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 18:03

După ce a reușit să îl aducă pe Sancho, de la Borussia Dortmund, Manchester United a mai reușit un transfer de renume. Conform celebrului jurnalist Fabrizo Romano, United și Real au bătut palma pentru transferul lui Raphael Varane.

Fundașul care a câștigat Cupa Mondială din 2018, alături de naționala Franței, are, de asemenea, un acord cu Manchester United, astfel că transferul va fi oficializat zilele următoatre, după ce se vor semna toate actele necesare mutării.

  • Se face! Manchester United a reușit să îl transfere pe Raphael Varane, după mai bine de două luni de negocieri

Varane era nemulțumit de situația sa de la Real și și-a dorit să plece din Madrid încă din această vară. Contractul său ar fi expirat la sfârșitul sezonului următor. Din acest motiv, suma de transfer nu va fi una foarte mare.

Real Madrid va rămâne cu trei fundași centrali în lot: David Alaba, Nacho Fernandez și Eder Militao. De asemenea, ar putea rămâne în lot, după finalizarea pregătirilor, Victor Chust și Jesus Vallejo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!