Sansa vietii pentru Pantilimon! Mancini a turbat dupa esecul cu United si l-a umilit pe Joe Hart in vestiar! Cuvintele care o pot lasa pe City fara cel mai bun om:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Decembrie 2012, 18:49

	Sansa vietii pentru Pantilimon! Mancini a turbat dupa esecul cu United si l-a umilit pe Joe Hart in vestiar! Cuvintele care o pot lasa pe City fara cel mai bun om:

Infrangerea cu Manchester United l-a scos din minti pe Roberto Mancini, antrenorul celor de la City alegand sa isi faca praf portarul in fata intregii echipei.

Desi echipa sa a suferit o infrangere usturatoare in fata marii rivale, Pantilimon pare a fi singurul care are motive sa fie fericit, antrenorul sau fiind decis sa treaca pe banca mai multi titulari.

Joe Hart a fost prima victima a antrenorului italian, acesta din urma invinovatindu-l pe acesta pentru cele trei goluri primite.

"E numai vina ta, tu ne-ai mancat meciul asta!", ar fi spus Mancini, conform celor de la The Sun.

Balotelli, Tevez si Nasri nu ar fi scapat nici ei de furia managerului, acesta urland si la ei. "Parca o luase razna, incepuse sa urle la toata lumea, parca vroia sa se certe cu toti", a spus unul dintre jucatori, sub protectia anonimatului.

La conferinta de presa Mancini a venit extrem de calm, spunand doar ca jucatorii sai ar fi trebuit sa fie mai atenti si ca nu s-au concentrat indeajuns.

Pantilimon poate profita de meciul slab facut de Joe Hart si de reprosurile pe care Mancini i le-a adresat portarului englez si poate deveni titular in poarta cetatenilor.

Manchester City este acum la 6 puncte in spatele rivalilor, iar Mancini se teme ca nu va putea recupera diferenta.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT