Sansa DE AUR pentru Pantilimon! Poate sa ramana in Premier League si sa se lupte pentru un nou titlu! Anuntul facut de englezi

Sansa DE AUR pentru Pantilimon! Poate sa ramana in Premier League si sa se lupte pentru un nou titlu! Anuntul facut de englezi

Costel Pantilimon nu duce lipsa de oferte dupa despartirea de Manchester City

 

Arsenal mai are doar un portar

Englezii de la Metro anunta astazi ca Arsenal il vrea pe Costel Pantilimon pentru a-i face concurenta in sezonul viitor lui Wojciech Szczesny. Titularul din poarta lui Arsenal de la finala Cupei Angliei contra celor de la Hull City, Lukasz Fabianski, a semnat astazi un contract pe 4 ani cu Swansea, fiind lasat sa plece liber de contract. De asemenea, Emiliano Viviano se va intoarce la Palermo, echipa de la care l-a imprumutat Arsenal in sezonul precedent.

Astfel, Pantilimon a devenit principalul favorit pentru o venire la Arsenal - "Este deschis la posibilitatea ramanerii in Premier League in ciuda interesului din Italia si Spania, iar Wenger este dispus sa-i ofere o sansa corecta pentru a deveni titular in poarta lui Arsenal" scriu jurnalistii britanici.

O alta varianta din Londra pentru Pantilimon este Tottenham, cea care s-a despartit de Gomes si i-au oferit un nou contract lui Brad Friedel (43 de ani), cel care poate deveni cel mai batran jucator din istoria Premier League daca joaca dupa luna noiembrie.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies