Salvarea lui Tevez! Asta e singurul club care poate sa-l mai salveze din COSMARUL de la City! Ultima oferta pentru argentinian:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Februarie 2012, 14:47

	Salvarea lui Tevez! Asta e singurul club care poate sa-l mai salveze din COSMARUL de la City! Ultima oferta pentru argentinian:

Carlos Tevez nu mai vrea sa ramana la City, desi Mancini l-a anuntat ca va conta pe el daca este pregatit fizic.

Perioada de transferuri din Europa s-a incheiat, iar Tevez isi ia adio pentru moment de la un club de top dupa ce City a respins ofertele de la Milan si PSG. Totusi, Corinthians e dispusa sa il imprumute pentru 18 luni si sa ii plateasca un salariu de aproape 90.000 de euro pe saptamana. Daily Mail anunta ca ultimul club al lui Ronaldo cauta deja sponsori dispusi sa suporte un asemenea salariu-record pentru prima liga braziliana.

Si Boca Juniors l-a vrut pe Tevez, insa acestia nu si-au permis nici macar 10% din salariul starului argentinian.

Totusi, din exilat, Tevez se poate trezi salvator la City. Sefii vor sa-l tina pana in vara iar Mancini a facut un mare pas inapoi. A declarat ca Tevez va putea prinde echipa daca revine in Anglia pregatit fizic. City a pierdut teren in fata rivalilor de la United in campionat iar o revenire a "apasului" ar insemna enorm pentru liderul din Premier League.

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT