Jose Mourinho Chelsea Anglia

RAZBOIUL pentru miliardele din Premier League a inceput! Mourinho lanseaza primul atac: "Vor sa CUMPERE titlul!" 

Jose Mourinho lanseaza primul atac la adresa rivalilor din Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2015, 20:43
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2015, 20:45

Antrenorul portughez al lui Chelsea isi critica rivalii din campionat, care au cheltuit sume imense in aceasta vara pe transferuri. Manchester United e din nou lidera cheltuieelilor, cu peste 100 de milioane de euro platite pe intariri, in timp ce rivala Liverpool o urmeaza de aproape. City n-a mai avut o campanie activa, dar l-a luat pe Sterling de la Liverpool cu 70 de milioane de euro, cea mai mare suma platita vreodata pe un jucator britanic.

Mourinho a readus titlul la Chelsea iar acum isi propune sa cucereaca Champions League cu echipa londoneza. Portughezul are un lot puternic si a decis sa nu opereze modificari mari la el. Chech a plecat la Arsenal, dar a fost inlocuit rapid cu Begovic.

Chelsea e si obligata de regulile fair-play-ului financiar sa isi balanseze bugetul, dupa cheltuielile imense din ultimii ani.

Mourinho isi critica adversarii, care nu au aceleasi probleme ca el si aduc jucatori pe banda in aceasta vara.

"Cand a aparut Dl. Abramovic, Chelsea cumpara titlul. Acum, ei cumpara titlul. Toti, toata lumea cumpara titlul", a declarat Jose Mourinho intr-o conferinta din SUA.

Declaratia i-a facut pe jurnalistii englezi sa caute in arhiva cati bani a cheltuit Mourinho in cariera sa pe jucatori. Portughezul a platit peste 900 de milioane de euro de cand a intrat in fotbalul mare si pana acum pe transferuri, fiind cel mai generos antrenor in activitate la acest capitol. 

Modifică setările cookies