Anglia

RAR pentru un club cu nume in Europa! Are in conturi 220 de milioane de euro, insa managerul NU mai vrea transferuri!

Nimeni nu intelege cum a putut Arsene Wenger sa opreasca transferurile in vara, desi datele financiare arata ca exista o suma impresionanta in conturi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 14:22
Data actualizarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 14:33

220 de milioane de euro are Arsenal in conturi, bani de care nu se va mai atinge nimeni pana la urmatoarea perioada de transferuri, noteaza presa din Anglia.

RARITATE

Asa ceva nu se prea intampla la cluburile cu nume in Europa, asa cum este si Arsenal. Insa politica lui Wenger de a creste jucatori pe care sa ii vanda la formatii potente financiar consolideaza mereu finantele londonezilor.

Numai ca asta inseamna ca vitrina este saraca in trofee: spre exemplu, in ultimii 10 ani, Arsenal are doar doua FA Cup si un Community Shield. Ultima data a iesit prima in Premier League in urma cu 11 sezoane.

Fanii i-au cerut managerului sa plateasca macar o parte din acea suma din conturi pe transferuri, insa mai au de asteptat cel putin pana la iarna.

Totusi, Arsenal a facut cateva transferuri in aceasta vara, in valoare totala de 77 de milioane de euro: Alexis Sanchez, Danny Welbeck, Debuchy si Chambers fiind jucatorii pe care i-a adus Wenger.

Acum, dupa 4 etape din noul sezon, Arsenal a adunat doar sase puncte si ocupa locul 7 in clasament. Majoritatea fanilor contesta faptul ca Wenger nu mai vrea sa investeasca si acuza ca echipa mai avea nevoie de intariri.

Modifică setările cookies