Raheem Sterling pleacă de la City? Englezul și-ar trece în CV al treilea mare club din Premier League dacă se face transferul

Raheem Sterling Chelsea Liverpool Manchester City Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2022, 20:24
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2022, 21:31
Raheem Sterling (27 de ani) este curtat de Chelsea, iar londonezii vor trebui să îndese bani în buzunarul lui Manchester City în cazul unui transfer.

Chelsea s-a arătat interesată de aripa "cetățenilor", dar trupa lui Pep Guardiola (51) este dispusă să-l cedeze pe Sterling pentru suma de 60 milioane de euro, anunță Sky Sports.

Tehnicianul lui Chelsea, Thomas Tuchel- (48 de ani), a admis că englezul, care a evoluat la Liverpool înainte de City, este o variantă mai bună pentru echipă decât Romelu Lukaku (29), care are toate șansele să se întoarcă la Inter Milan în această perioadă de mercato.

City nu discută! Bani grei la mijloc pentru Sterling

Manchester City îl lasă pe englez să părăsească echipa, dar conducerea de pe Etihad cere nu mai puțin de 60 milioane de euro. Chelsea, între timp, socotește că undeva la 30 milioane de euro sunt mai verosimili în ce privește venirea lui Raheem Sterling pe Stamford Bridge, mai ales că Mane (30) a ajuns la Bayern Munchen pe doar 35 milioane

Totuși, Chelsea a înaintat deja o ofertă pentru starul lui City. 35 milioane de euro a decis noua conducere că vor să cheltuiască pe sosirea lui Sterling pe Stamford Bridge, anunță Sky in Italy, citată tot de Sky Sports. Cu un transfer în Londra, Sterling ar obține un plus în ce privește câștigarea Ligii Campionilor, știind că "cetățenii" dispun de un ghinion teribil în această competiție.

  • 70 milioane de euro este cota pie piață a lui Sterling
  • Englezul are 19 goluri în 77 de selecții pentru naționala sa
  • Raheem Sterling a marcat de 131 de ori pentru City în 339 de apariții

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!