"Primele" speciale promise jucatorilor lui Leicester daca vor reusi minunea in Premier League: Vardy & Co vor avea strazi cu numele lor

"Primele" speciale promise jucatorilor lui Leicester daca vor reusi minunea in Premier League: Vardy & Co vor avea strazi cu numele lor

Jucatorii lui Leicester vor intra in istoria clubului si a fotbalului britanic daca vor reusi sa cucereasca titlul in acest an. Vardy & Co mai au doar 6 etape pana la acel moment.

Primarul orasului Leicester, Sir Peter Soulsby, a promis ca va redenumi mai multe strazi dupa numele vedetelor echipei de fotbal, daca acestia vor castiga titlul in acest sezon al Premier League. 

Soulsby, 67 ani, a explicat ca acesta este modul in care primaria va onora performanta reusita de jucatori si de antrenorul italian Claudio Ranieri. Leicester si-a cinstit in acest mod si alte foste vedete ale sport, cum e cazul fostului international englez Gary Lineker si al unor jucatori de golf, care au deja strazi cu numele lor. 

"A fost un mare efort colectiv si pe langa 'Vardy Vale', trebuie sa avem strazi precum 'Schmeichel Street', 'Ranieri Road' si 'Drinkwater Drive'", a declarat primarul. 

In 2014, peste 10.000 de persoane s-au strans in fata primariei pentru a sarbatori promovarea "vulpilor" in Premier League, iar in acest an piata s-ar putea dovedi neincapatoare daca Leicester va deveni campioana Angliei. 

Cu 6 etape inainte de finalul sezonului, Leicester este lider cu 69 puncte, cu 7 mai multe decat urmaritoarea Tottenham Hotspur.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies