Anglia

Pogba, out după 10 minute în meciul cu Liverpool. Rangnick explică motivul: "Ar trebuie să ne punem niște întrebări"

Paul Pogba a rezistat doar 10 minute pe teren la Manchester United în derby-ul cu Liverpool, pierdut clar de echipa sa, scor 0-4.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 10:54
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 10:54

Liverpool a deschis scorul după doar cinci minute, prin Luis Diaz, iar la scurt timp a apărut prima schimbare la Manchester United. Paul Pogba a părăsit terenul șchiopătând, iar în locul său a fost introdus Jesse Lingard.

Rangnick explică de ce l-a scos pe Pogba după doar 10 minute în meciul cu Liverpool

Deși momentul în care Pogba s-a accidentat nu a fost clar, antrenorul Ralf Rangnick a explicat după meci că mijlocașul francez a acuzat probleme musculare în zona coapsei. Germanul a vorbit ulterior accidentările repetate ale jucătorilor săi, care evoluează într-o singură competiție, campionatul.

"Pogba a suferit o accidentare musculară la gambă. E deja al șaptelea sau al optulea meci în care ne lipsesc jucători din cauza accidentărilor, iar noi evoluăm într-o singură competiție. Ar trebui să ne punem niște întrebări.

Nu sunt deloc mulțumit de asta, dar acesta este tristul adevăr din prezent și trebuie să-l acceptăm. Liverpool joacă în patru competiții și nu are accidentați. Asta depinde și de modul în care te antrenezi, ce măsuri iei pentru a te recupera și a fi apt. Sunt niște întrebări care trebuie puse.

De ce alți jucători pot fi mai bine pregătiți decât ai noștri? A fost evident în anumite momente ale jocului că eram mereu pe locul secund la capitolul fizic. La duelurile unu contra unu, când exista contact fizic, eram mereu surclasați. E ceva la care trebuie să lucrăm pentru acest final de sezon, dar și mai mult pentru stagiunea următoare", a spus Rangnick, citat de Mirror.

Paul Pogba (29 de ani) are șanse mari să plece de la Manchester United în această vară. Mijlocașul rămâne liber de contract la finalul sezonului, iar până în prezent nu a ajuns la un acord pentru prelungire.

Cu șase meciuri rămase de disputat în Premier League, Manchester United ocupă locul 6, cu 54 de puncte, la egalitate cu Arsenal, care are două meciuri mai puțin și cu trei lungimi sub ocupanta locului 4, Tottenham, care are o restanță.

Modifică setările cookies