Pistolarul de la Gloria Buzau a primit 2 ani interdictie pe stadioane!

Autor: Sport.ro
Luni 03 Martie 2008, 13:47
UN FLEAC, L-AU CURATAT!

Suporterul care a intrat pe terenul la meciul Gloria Buzau-Poli Iasi a fost amendat cu 1000 de lei si nu va avea acces pe stadioane timp de 2 ani, a declarat, luni presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Desi antrenorul Poli Iasi, Ionut Popa, a spus la finalul meciului ca suporterul care intrase pe teren l-a amentat cu pistolul pe jucatorul Andrei Cristea la vestiare, Voicila Valentin, in varsta de 30 de ani, din Buzau, care a fost identificat de jandarmi in urma vizionarii inregistrarii video, a fost sanctionat pentru ca a patruns sub influenta bauturilor alcoolice pe stadion. "A fost identificat si a primit interdictie de a intra pe stadion 2 ani. Si a primit ÅŸi doi ani. E gata, l-au ghicit. Il cheama Voicila Valentin. A amenintat si nu mai stiu ce. Nu scrie nimic de arme. Faptele sunt prevazute de articolul 20 litera C, din Legea 4, si a fost amendat cu 1000 de lei. In temeiul articolului 22, litera E din Legea 4 pe 2008, s-a dispus si masuri complementare, interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioada de doi ani. Recunoaste fapta comisa. Deci a fost amendat cu 1000 de lei si a primti interdictie de a intra pe stadion. L-au curatat", a declarat Dragomir
 
"Daca vreuna dintre camerele de luat vederi a surprins un pistol atunci pot sta de vorba cu aia care afirma asa ceva. A vazut cineva vreun pistol? Ala se facea ca scoate ceva din buzunar, avea doua mere in buzunar. Nu a existat pistol. Investigam cazul deocamdata. Nimeni nu a vazut pistolul, nici politia, nici jucatorii, nimeni. Ala se facea ca baga mana in geaca. Daca a vazut cineva pistolul vom lua atitudine insa", a mai spus Dragomir.

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies