Pep Guardiola e gata să renunțe la fotbalistul pentru care Manchester City a plătit 117 milioane de euro! Vrea un alt jucător la schimb

Pep Guardiola Jack Grealish Manchester City Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 20:56
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 20:56

Manchester City a plătit 117 milioane de euro pentru a-l transfera pe Jack Grealish (27 de ani) în urmă cu un an și jumătate, dar acum ar fi gata să renunțe la el.

Evoluțiile lui Grealish nu au fost pe măsura așteptărilor, având în vedere suma-record plătită în schimbul său, iar City ar fi gata să-l cedeze pe internaționalul britanic la schimb cu un alt jucător

Grealish ar putea ajunge la AC Milan, la schimb cu Leao!

Potrivit Calciomercatoweb, Rafael Leao (23 de ani) de la AC Milan este jucătorul dorit de Pep Guardiola la Manchester City. Campioana Angliei i-ar fi propus deja grupării milaneze un schimb, în urma căruia Grealish ar urma să joace pe San Siro.

Rămâne de văzut dacă Milanul va fi de acord cu acest schimb, având în vedere că Leao mai are contract cu gruparea rossoneră până în vara anului 2024.

Potrivit sursei citate, chiar dacă nu există vești legate de prelungirea contractului lui Leao cu Milan, italienii nu ar fi de acord cu această mutare, din cauza salariului imens pe care-l încasează Grealish la Manchester City.

Leao joacă la AC Milan din vara anului 2019, atunci când a fost cumpărat de la Lille pentru 29,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!