Pe Old Trafford e ca in Ghencea! Fanii lui United s-au razbunat pe familia Glazer la fel cum au facut stelistii cu Becali:

Autor: Sport.ro
Luni 24 Octombrie 2011, 09:27

	Pe Old Trafford e ca in Ghencea! Fanii lui United s-au razbunat pe familia Glazer la fel cum au facut stelistii cu Becali:

Au trecut 40 de ani de cand City a fost peste United in clasament la meciul direct. Fanii lui United nu au putut suporta umilinta si au facut scandal la ieserea de pe Old Trafford. United 1-6 City este un meci care nu va fi uitat niciodata.

Sir Alex Ferguson spune ca a trait cea mai mare umilinta din cariera lui de antrenor. City a batut cu 6-1 pe United, iar masina care ii transporta pe membrii familiei Glazer a fost atacata pe Old Trafford.

“Trebuie sa ne recuperam. Este o alta zi in istoria lui Manchester United. Genul acesta de infrangere ii va afecta pe jucatori. Este o umilinta”, a spus Ferguson dupa meci.

City nu a mai fost niciodata atat de puternica. Fanii lui United nu pot concepe asa ceva. Englezii vorbesc despre un schimb de putere: City este peste United, iar diferenta de 5 puncte din clasament toarna plumb in ghetele jucatorilor lui Ferguson.

Gigi Becali s-a lovit si el de violenta fanilor. "Puteam sa mor in seara aia", a spus seful Stelei dupa meciul cu Dinamo cand fanii furiosi au aruncat cu pietre dupa Rolls Royce-ul sau.


Imagini incredibile: Gigi, aproape sa fie linsat de fanii furiosi in fata stadionului! Ultrasii i-au spart geamurile de la Rolls Royce!!! pe www.sport.ro

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT