Pas important pentru Suarez in lupta pentru Balonul de Aur! A reusit un nou record in Premier League: "E un GENIU!"

Pas important pentru Suarez in lupta pentru Balonul de Aur! A reusit un nou record in Premier League: "E un GENIU!"

Alaturi de Zlatan Ibrahimovic, Luis Suarez pare a fi jucatorul cel mai indreptatit sa spere in acest moment ca suprematia lui Messi si Ronaldo va fi oprita.

 

Primul non-european care reuseste 'dubla'

Luis Suarez a fost numit "Cel mai bun fotbalist din Premier League" de catre Asociatia Jurnalistilor din Anglia. Atacantul uruguayan a castigat lejer in sondajul jurnalistilor din Marea Britanie, obtinand 52% din voturi. Pe locul 2 in acest top s-a aflat tot un jucator de la Liverpool, Steven Gerrard, iar pe locul 3 unul de la Manchester City, Yaya Toure.

Suarez va primi prestigiosul trofeu, acordat anual inca din 1948, la o gala ce va avea loc la hotelul Lancaster din Londra pe 15 mai. Presedintele asociatiei, Andy Dunn de la Sunday Mirror, a motivat alegerile jurnalistilor: "Acei membri care au fost suficient de norocosi sa lucreze la un meci in care era implicat Luis Suarez au fost martorii talentului sau incredibil. Eforturile neincetate aliate cu o imaginatie extraordinara formeaza o combinatie irezistibila. La asta adaugi ingeniozitatea, finalizarile obraznice si chiar ai un fotbalist care iti mareste pulsul".

Luis Suarez a fost desemnat saptamana trecuta "Cel mai bun fotbalist din Premier League" si de catre Asociatia Jucatorilor din Anglia, fiind primul non-european care reuseste dubla.

Poate visa la Balonul de Aur

Daca in 2013 a iesit pe locul 19 in lupta pentru Balonul de Aur, cu doar 0,39% din voturi, Luis Suarez are toate motivele sa spere chiar la podium in acest an, daca nu chiar la trofeu. Chiar daca a fost suspendat in primele 5 etape din Premier League, Suarez a marcat 30 de goluri, fiind primul jucator din istoria Premier League care ajunge la aceasta cota fara ca vreo reusita sa fie din penalty!

Suarez lupta si pentru Gheata de Aur, avand cu un gol mai putin in acest moment fata de Cristiano Ronaldo dupa reusita acestuia cu Valencia. Ronaldo are un avantaj in aceasta cursa, avand de disputat un meci in plus fata de Suarez pana la final.

Un pas important poate fi facut la Campionatul Mondial acolo unde Uruguay se afla intr-o grupa criminala cu Italia, Anglia si Costa Rica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT