Asta este ECHIPA ANULUI in Premier League! Suarez a fost numit cel mai bun jucator, Hazard cel mai bun pusti 

Asta este ECHIPA ANULUI in Premier League! Suarez a fost numit cel mai bun jucator, Hazard cel mai bun pusti 

FA a anuntat topul celor mai buni jucatori din acest sezon de Premier League. Suarez a castigat lupta cu Hazard si Yaya Toure.

SUAREZ, CEL MAI BUN JUCATOR DIN PREMIER LEAGUE - In urma cu un an, Suarez era in centrul unui scandal urias in Premier League. Primea 10 etape de suspendare dupa ce il musca pe Ivanovic de la Chelsea. Ieri, Liverpool si Chelsea, cu cei doi in teren, au luptat pentru titlul din Anglia, iar cei doi s-au reintalnit si si-au dat mana. Transformarea lui Suarez din "Bad Boy" in "Best Player" a durat un an, iar ieri, dupa meciul cu Chelsea a fost numit cel mai bun jucator al sezonului in Premier League, de catre FA, anunta Guardian. In top, dupa Suarez, s-au clasat Hazard si Yaya Toure.

HAZARD, CEL MAI BUN PUSTI DIN PREMIER LEAGUE - Trofeul pentru cel mai bun pusti din Premier League a fost luat de Hazard de la Chelsea. In clasament a fost urmat de Daniel Sturridge si de Luke Shaw.

CUM ARATA CEA MAI BUNA ECHIPA DIN PREMIER LEAGUE IN 2014 - FA a numit aseara si cea mai buna echipa din Premier League in acest sezon. Chelsea, City si Liverpool domina si aici, ca si in clasament. Echipa este formata din: Cech (Chelsea), Shaw (Southampton), Cahill (Chelsea), Kompany (Man. City), Coleman (Everton), Toure (City). Gerrard (Liverpool), Hazard (Chelsea), Lallana (Southampton), Suarez (Liverpool), Sturridge (Liverpool).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies