Mario Balotelli Liverpool Anglia

"Ori pleaca de acolo pe 70 de milioane de euro, ori moare la Liverpool!" Situatia critica in care se afla Balotelli

Cu 2 goluri in 19 meciuri la Liverpool, Balotelli trece prin cea mai proasta forma din cariera sa. O spune chiar agentul Mino Raiola, care l-a anuntat pe jucator care nu are de ales si trebuie sa continue pe Anfield in 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 17:48
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 17:52

Mario Balotelli a dezamagit la Manchester City, apoi la Milan, acum la Liverpool are in continuare probleme. Agentul acestuia a povestit in Gazzetta dello Sport o discutie pe care a purtat-o cu atacantul italian in aceasta saptamana.

Balotelli nu va pleca de la Liverpool in perioada actuala de mercato, asigura agentul Raiola, care spera ca "SuperMario" sa isi revina din forma catastrofala:

"Planul este sa continue pe Anfield. M-am intalnit luni cu el si i-am spus ca mai are patru ani de contract si nu am de gand sa-l iau de acolo. Ori va pleca de la Liverpool pentru 60-70 de milioane de euro, si astfel mi-am castigat pariul cu el, ori va muri acolo"

"A fost prima oara cand am tinut un astfel de discurs in fata unui jucator. Statea tacut, schimbat, diferit fata de cum il stiam la Milan. Este foarte dezamagit de el insusi. Trece printr-o perioada mai proasta ca niciodata"

"La Liverpool nu s-a regasit. Daca nu faci lucrurile cum vor ei, stai afara. Apoi a fost accidentat pentru 8 saptamani si si-a iesit din ritm", a declarat Mino Raiola, agentul lui Balotelli pentru Gazzetta dello Sport.

Modifică setările cookies