SOCANT: Teroristii Al-Qaida au pus ochii pe Tottenham! "Sunt prea lacomi! Vor plati pentru asta cu sunetul ARMELOR!" Amenintarea fara precedent!

Autor: Sport.ro
Luni 05 August 2013, 19:19

	SOCANT: Teroristii Al-Qaida au pus ochii pe Tottenham! "Sunt prea lacomi! Vor plati pentru asta cu sunetul ARMELOR!" Amenintarea fara precedent!

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Momentul care se tot amana - vanzarea lui Bale la Real Madrid - i-a infuriat chiar si pe oamenii din Al-Qaida!

Il Giornale scrie ca unul dintre liderii gruparii, a postat pe un blog un mesaj amenintator la adresa oamenilor de la Tottenham, in care ii acuza de lacomie, legat de refuzul trecerii lui Bale in Spania, pentru 98,5 milioane de euro.

"Negustori fara scrupule. Evrei care vor fi pedepsiti pentru lacomia lor cu furia divina si cu sunetul armelor", a scris Ahmed Al Dossari, liderul celulei din San'a a Al-Qaida.

Vestea este cu adevarat ingrijoratoare, insa reactia teroristilor este mai profunda de atat. Tottenham este un club controlat de un patron evreu. In plus, chiar locul in care se afla amplasat clubul la Londra este in zona in care locuieste cea mai mare parte a comunitatii evreiesti.

Cu alte cuvinte, nu neaparat ca pretul prea mare cerut pentru Bale l-a suparat pe liderul gruparii, cat si restul detaliilor de natura religioasa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT