O legendă a lui Manchester United dă de pământ cu "diavolii roșii": "Acest circ ucide fotbalul"

Manchester United Paul Parker Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 18:33
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 18:46

Manchester United a avut o perioadă complicată în ultimele sezoane, în care nu au mai reușit să câștige titluri în Premier League.

Clubul încă reprezintă interes pentru jucătorii importanți, iar "diavolii roșii" au făcut transferuri pe bani foarte mulți, aducându-i pe Jadon Sancho, Casemiro, Lisandro Martinez sau Raphael Varane pe sume mari de bani.

Paul Parker, reacție dură despre stategia lui Manchester United
 

Fosta legendă a "diavolilor roșii" a avut o reacție dură despre situația fotbalului în Premier League, considerând că și Manchester United este vinovată pentru ceea ce se întâmplă.

"Premier League a devenit un circ, din cauza banilor. Acest circ ucide încet, dar sigur jocul și ia tot ce e mai bun despre ceea ce înseamnă fotbalul. 

Acum ceva vreme, jucătorii semnau cu Manchester United, pentru că era Manchester United. Acum semnează cu Manchester United pentru milioanele pe care le pot câștiga. 

De aceea și Manchester United este vinovată când vine vorba despre ruinarea fotbalului din Anglia. Nu este singurul club vinovat, dar nici nu sunt inocenți. Copiii au o imagine greșită despre ceea ce înseamnă fotbalul. Cred că este un sport pe care îl joci pentru a câștiga bani.

Ar trebui să joace pentru a se simți bine alături de prietenii lor și pentru a realiza lucruri mărețe. Nu pentru a-și umple buzunarele", a declarat Paul Parker, pentru Betting Expert.

Paul Parker a evoluat pentru Manchester United în perioada 1991-1996, perioadă în care a câștigat două titluri în Premier League, o Cupă a Angliei și Cupa Ligii Angliei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!