Nu mai e cale de intoarcere! Mesajul dur al lui Rodgers pentru Balotelli: "Pleaca de la Liverpool daca vrei sa mai joci fotbal!"

Autor: Sport.ro
Luni 17 August 2015, 10:52

	Nu mai e cale de intoarcere! Mesajul dur al lui Rodgers pentru Balotelli: "Pleaca de la Liverpool daca vrei sa mai joci fotbal!"

Rogers l-a trimis pe Balotelli sa se antreneze cu juniorii si i-a transmis ca nu o sa mai joace niciun meci in tricoul lui Liverpool

"Pleaca de la Liverpool daca vrei sa mai joci fotbal", a fost mesajul clar pe care Brendan Rodgers i l-a transmis lui Mario Balotelli.

Nemultumit de prestatiile din sezonul trecut, dar si de atitudinea italianului la antrenamente, Rodgers l-a exclus pe Balotelli din lot inainte de turneele de pregatire din aceasta vara.

"El isi stie clar situatia, stie unde e. Nu mai e nimic de adaugat. Job-ul meu este sa creez cel mai bun mediu pentru performanta. Asta am incercat mereu sa fac.", a declarat Rodgers.

Goal.com scrie ca Rodgers a exclus definitiv din lot trei jucatori - Balotelli, Fabio Borini si Jose Enrique, iar clubul cauta solutii sa ii transfere pana la sfarsitul lunii.

Cei trei se antreneaza cu echipa a doua pana cand isi vor gasi noi angajamente.

11 milioane € este cota de piata a lui Mario Balotelli, conform transfermarkt.de.

Surse: Guvernul ia în calcul să introducă noi restricții Covid-19, mai aspre
BRAT

Modifică setările cookies