Cristiano Ronaldo Manchester United Premier League Rio Ferdinand Anglia

Nici măcar Rio Ferdinand nu-l mai scuză pe Cristiano Ronaldo! Starul portughez, încolțit din toate unghiurile

Cristiano Ronaldo a stârnit un val de reacții în online după interviul pe care l-a oferit jurnalistului Piers Morgan.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 19:02
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 19:00

Jamie Carragher și politicianul britanic George Galloway sunt câteva dintre personalitățile care au reacționat vehement după declarațiile lui Cristiano Ronaldo, alături de conducerea lui Manchester United, care a precizat faptul că va reveni cu mai multe detalii după ce va ieși varianta întreagă a interviului cu starul portughez.

Rio Ferdinand, celebrul stoper al lui Manchester United care a activat sub comanda lui Sir Alex Ferguson, i-a tot luat apărarea în ultima vreme lui Cristiano Ronaldo, criticat din toate părțile, însă a admis acum că nu-l mai poate salva nimic pe starul portughez, care a câștigat cinci Baloane de Aur în cariera sa de fotbalist.


„Nu poți sta aici și să-l aperi pe Cristiano Ronaldo având în vedere ce s-a întâmplat. Dacă săpăm puțin, îmi dau seama că totul a fost mușamalizat pentru un singur lucru: să plece de la club.

'Aventura' dintre Manchester United și Cristiano Ronaldo a ajuns la un sfârșit în ochii mei. Nu mai cred că se va putea repara ceva. Nu cred că clubul îl va chema înapoi și nu cred că vrea nici el să revină”, a spus Rio Ferdinand, potrivit Daily Mail.

Ce a spus Jamie Carragher

Jamie Carragher, fostul jucător de la Liverpool și în prezent corespondent pentru televiziunea britanică Sky Sports, a oferit un verdict cu privire la interviul exploziv dat de Cristiano Ronaldo jurnalistului Piers Morgan, evidențiind faptul că portughezul și-ar dori să fie dat afară sau să-i fie permis un transfer pe gratis la un alt club.

„Cred că vrea să fie demis sau să-i fie permis să plece lagratis de la club, pentru că asta e singura lui șansă să iasă de acolo”, a specificat Jamie Carragher, într-o intervenție telefonică la Sky Sports, publicată pe pagina oficială de Twitter „Sky Sports Premier League”.

Fragmente din interviul acordat de Cristiano Ronaldo

... despre faptul că se simte trădat: Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

...despre Ralf Rangnick: Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu numai eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie șeful lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

...despre Erik ten Hag: "Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine".

...despre criticile lui Wayne Rooney: "Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el... ceea ce e adevărat"

...despre lipsa de progres din cadrul clubului: "Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucătăria, nici bucătarii, nici tehnologia.

...despre problemele din club: "Cred că fanii trebuie să știe adevărul. Vreau ce e mai bun pentru acest club. De aceea am venit la Manchester United, dar sunt niște lucruri în cadrul clubului care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool saua chiar Arsenal, acum. Un club de o asemenea dimensiune trebuie să fie în top 3, în opinia mea. Iubesc Manchester United, iubesc fanii, mereu sut alături de mine. Dar dacă vor ca lucrurile să meargă diferit, trebuie schimbate multe, foarte multe lucruri".

...despre Sir Alex Ferguson: "Știe mai bine decât orice că acest club nu este pe drumul care trebuie și pe cel care merită să fie. Știe și el, știe toată lumea. Cei care nu văd asta, nu vor să vadă, sunt orbi".

Interviul integral acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan va fi difuzat miercuri și joi seară, anunță The Sun.

Modifică setările cookies