"Neymar? Nu-i scump!" Declaratia surprinzatoare a lui Mourinho dupa ce recordul lui Pogba a fost doborat! Ce a spus antrenorul lui Man United

"Neymar? Nu-i scump!" Declaratia surprinzatoare a lui Mourinho dupa ce recordul lui Pogba a fost doborat! Ce a spus antrenorul lui Man United

AC Milan - Craiova va fi diseara la ProTV de la 21:45.

Managerul lui Manchester United, Jose Mourinho, considera ca suma record de 222 de milioane de euro pe care PSG o plateste pentru aducerea lui Neymar nu este "prea mare". Transferul brazilianului va fi pentru o suma de 2 ori mai mare decat precedentul record, stabilit vara trecuta cand Paul Pogba a fost transferat de Man United de la Juventus.

Mourinho spune ca nu are nicio problema cu suma platita de PSG: "Cand l-am transferat pe Paul Pogba am spus ca nu este scump. Scumpi sunt cei care ajung la un anumit nivel de pret fara sa aiba anumite calitati. Nu cred ca 222 de milioane de euro pentru Neymar inseamna ca e scump.

Este exagerat ca acum sunt mai multi jucatori de 115 milioane de euro, si mai multi de 60 de milioane, mai multi de 70 de milioane - asta e problema. Neymar este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, puternic si din punct de vedere comercial, dar problema nu este Neymar - problema este reprezentata de consecinte" a declarat Mourinho dupa victoria lui Man United cu 2-1 in fata celor de la Sampdoria.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies