"Voi fi unul dintre cei mai buni antrenori din lume!" Mourinho iese la atac dupa inceputul dezastruos de sezon! Ce spune despre Klopp

"Voi fi unul dintre cei mai buni antrenori din lume!" Mourinho iese la atac dupa inceputul dezastruos de sezon! Ce spune despre Klopp

Manchester United are un start de sezon dificil, cu doua infrangeri din trei partide. 

Jose Mourinho a spus ca el va fi "unul dintre cei mai buni manageri din lume" chiar daca nu va castiga titlul in Premier League cu Mancheste United. 

United a pierdut doua din cele trei meciuri disputate pana acum in campionat, acesta fiind cel mai prost start de sezon din 1992-1993 incoace. 

Antrenorul de 55 de ani a spus ca este "singurul manager care a castigat in Italia, Spania si Anglia", catalogand clasarea pe locul al doilea in Premier League reusita sezonul trecut drept "una dintre marile lui reusite". 

"Sunt antrenorul uneia dintre cele mai mari echipe din lume, dar sunt, totodata, unul dintre cei mai buni antrenori din lume", a spus Mourinho. 

De asemenea, pentru a se apara, el a citat unul dintre cei mai cunoscuti filosofi germani, Hegel: "Adevarul se gaseste in intreg si intregul este locul in care vei gasi adevarul"

Intrebat daca se va mai considera un antrenor bun si daca nu va reusi sa castige titlul cu United, Mourinho a izbucnit. 

"Ii puneti aceeasi intrebare si celui care a terminat pe locul al treilea sezonul trecut cu echipa sa sau celor care au terminat pe locurile al patrulea sau al cincilea?", a fost raspunsul lui Mourinho. 

Cand i s-a spus ca Jurgen Klopp, de la Liverpool, a primit si el astfel de intrebari sezonul trecut, Mourinho a atacat din nou, spunand ca acest lucru se intampla pentru ca Klopp nu a castigat nicio competitie internationala. 

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT