Anglia

Moonwalk in Premier League! Michael Jackson va avea o statuie langa stadionul lui Fulham! Vezi reactia dura a fanilor:

Miliardarul Mohamed Al Fayed vrea cu orice pret sa-l transforme pe Michael Jackson intr-unul simbol al lui Fulham.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Aprilie 2011, 20:05
Data actualizarii: Sambata 02 Aprilie 2011, 22:08

La aproape doi ani de la disparitia superstarului pop, Michael Jackson are parte de un omagiu neasteptat. Proprietarul lui Fulham, Mohamed Al Fayed, a decis sa ii ridice o statuie din aur in fata stadionului Craven Cottage.

Initiativa conducerii nu este pe placul fanilor, care au lansat o petitie online in care cer relocarea statuii: "De ce? De ce noi? Nu ne trebuie asa ceva langa stadion". In afara faptului ca nu agreeaza ideea, suporterii sunt furiosi si din cauza designului ales de creatori: "Are niste curele dubioase si lenjeria intima e pusa pe deasupra pantalonilor. Foarte ciudat!".

Bun prieten cu Michael Jackson, Al Fayed a intentionat initial sa construiasca statuia in fata centrului comercial Harrods, pe care l-a vandut familiei regale din Qatar in schimbul sumei de 1,5 miliarde de lire.

David Lloyd, editor al revistei suporterilor, se fereste sa condamne gestul lui Al Fayed si vede aceasta miscare drept un capriciu pe care fanii echipei l-ar putea accepta:

"Nu sunt nici eu de acord cu ceea ce vrea sa faca, dar patronul nostru este un om care a dat mult clubului. Daca vrea statuie cu Michael Jackson, atunci sa o puna! Ceea ce nu vrem este ridicolul care va veni odata cu aceasta mutare".

Jurnalistii de la The Guardian au gasit totusi o legatura intre Michael Jackson si Fulham. A fost la un meci al londonezilor in 1999! :)

Chiar si in aceste conditii, spectatorii de pe Craven Cottage ar putea sa protesteze duminica la primul meci in care il vor avea alaturi pe cel mai celebru artist pop din ultimii 30 de ani.

Foto: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies