Momentul incredibil trait de jucatorii lui Manchester United cu Mourinho in avion: "Niciun antrenor nu a mai reusit asta de la Sir Alex"

Jose Mourinho Manchester United Sir Alex Ferguson Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Septembrie 2016, 10:58
Data actualizarii: Vineri 09 Septembrie 2016, 11:54

Manchester United - Manchester City este derbyul etapei in Premier League, sambata, de la 14:30, livetext pe www.sport.ro.

"De la Sir Alex Ferguson niciun antrenor nu a reusit sa produca atata emotie pe Old Trafford", noteaza astazi jurnalistii britanici de la Daily Mail despre impactul lui Jose Mourinho asupra lui Manchester United in ultimele luni de cand a sosit la club.

Portughezul a facut tot posibilul sa fie extrem de apropiat de jucatori si sa elimine orice fel de diferenta intre ei si restul echipei.

Cei de la Daily Mail citeaza o sursa din interiorul clubului care a povestit un moment spectaculos din timpul zborului spre China, unde United a fost in cantonament in aceasta vara.

Pentru a sta alaturi de jucatorii sai, Jose Mourinho a renuntat la scaunul sau de la business club, pentru a sta alaturi de jucatorii care calatoreau la economy.

Potrivit Daily Mail, "antrenorul a fost vazut putin mai tarzu dormind pe jos, la economy, printre scaunele unui Airbus A300".

"Jucatorii erau la first class in momentul in care au aflat ce a facut Mourinho. Au realizat atunci ca nu exista granite intre ei si noul lor manager si au ramas impresionati de acest lucru", a povestit o sursa din interiorul clubului pentru Daily Mail.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!