Momentul in care Mourinho a inceput sa PLANGA: "Nu i-a venit sa creada! A inceput sa urle!" Tradarea pe care nu o va uita niciodata:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 18:25

	Momentul in care Mourinho a inceput sa PLANGA: "Nu i-a venit sa creada! A inceput sa urle!" Tradarea pe care nu o va uita niciodata:

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Jose Mourinho a trait un soc in aceasta vara! Sigur de faptul ca va pleca de la Real dupa 3 sezoane pe banca madrileni, Mourinho isi pregatea revenirea in Premier League. Dorinta lui nu era insa sa revina la Chelsea, ci sa o preia pe Manchester United!

Jurnalistul Diego Torres a scris cartea 'Preparense Para Perder' (Pregatit sa piarda) despre perioada in care Mourinho a fost antrenorul lui Real Madrid. In aceasta carte, Torres povesteste cum Mourinho era sigur de faptul ca va fi succesorul lui Alex Ferguson La Manchester United datorita prieteniei cu Ferguson si tot ce a declarat de-a lungul timpului despre United.

"Mourinho, incurajat de catre devotatul sau agent Mendes credea ca Ferguson, pe langa un aliat, era prietenul sau si nasul sau. Era convins ca au o prietenie bazata pe o incredere autentica. Credea ca toata colectia lui de trofee, 2 cupe europene, 7 cupe si 4 titluri in 4 tari diferite sunt argumentele pe care niciun alt candidat nu le avea.

Cand a aflat ca a fost ales Moyes, Mourinho a fost devastat. A tipat: 'Dar n-a castigat nimic' " povesteste jurnalistul, a carui carte povesteste in 250 de pagini perioada Mourinho la Real. Cartea va fi publicata pe 31 octombrie 2013.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT