Momente DRAMATICE pentru Torres in Anglia: "Nu mai inteleg nimic!" Cum se pregateste sa dea primul gol din 2012!

Fernando Torres Chelsea Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2012, 18:25
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2012, 18:29

Torres spune ca e in cea mai buna forma din cariera lui, insa cu toate astea nu poate sa dea gol. N-a mai inscris pentru Chelsea din luna septembrie, cu Swansea.

"Sincer? Dupa un an ma asteptam ca lucrurile sa stea mai bine pentru mine. E o situatie dificila, eu sunt fericit in viata mea personala. Imi place mult acest club si sa lucrez cu colegii si oamenii din staff. Pe teren insa, e o perioada grea pentru Chelsea pentru ca nu avem rezultate. Noi schimbam stilul de joc, vin jucatori noi, avem o echipa tanara.

Eu trebuie sa imi imbunatatesc jocul. Erau momente la Livepool cand nu imi iesea nimic, insa dadeam gol la prima atingere de minge. E o senzatie ciudata pentru ca fizic ma simt mai bine ca niciodata. Nu am ocazii de a inscrie, iar cand le am nu pot sa trimit mingea in poarta. Eu lucrez la asta, ma gandesc mereu cu doua zile inainte de meci la jocul adversarilor si la fundasii lor, la modul in care pot sa ii depasesc.

Prezentul meu e la acest club si viitorul la fel. Simt asta, asa am simtit la fiecare club la care am jucat", a declarat Torres pentru ESPN.

Foto: www.9gag.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!