Moment istoric in Anglia: primul jucator din Champioship nominalizat la premiul pentru cel mai bun tanar jucator din acest sezon! Lista jucatorilor

Moment istoric in Anglia: primul jucator din Champioship nominalizat la premiul pentru cel mai bun tanar jucator din acest sezon! Lista jucatorilor

Premier League a anuntat lista jucatorilor nominalizati atat pentru premiul de cel mai bun jucator din Anglia in acest sezon, cat si pentru cel mai bun tanar jucator.

La doar 17 ani, Ryan Sessegnon este primul jucator din istorie nominalizat pentru premiul de cel mai bun tanar jucator din Anglia ce vine de la o echipa din Championship! Aflat la Fulham, Sessegnon a atras atentia inca din vara trecuta unor nume grele precum Liverpool si Tottenham insa a ramas la Fulham unde are un sezon fantastic!

Marii favoriti sunt insa doi jucatori de la Manchester City - Leroy Sane si Raheem Sterling. Castigatorul din ultimii 2 ani, Dele Alli, nu a fost nominalizat la acest premiu dupa un sezon sub asteptari. Harry Kane a prins si el lista - pentru a fi eligibil, trebuie ca jucatorii sa aiba maxim 23 de ani pana la 1 iulie 2017 iar Kane se incadreaza, urmand sa implineasca 24 de ani pe 28 iulie. Kane a castigat acest premiu in 2015.

Iata lista jucatorilor nominalizati pentru lista de cel mai bun tanar jucator din Anglia:
Ryan Sessegnon (Fulham)
Ederson (Manchester City)
Marcus Rashford (Manchester United)
Leroy Sane (Manchester City)
Raheem Sterling (Manchester City)
Harry Kane (Tottenham)

Tot astazi a fost anuntata lista pretendentilor la premiul pentru cel mai bun jucator din fotbalul englez din acest sezon. Harry Kane si Leroy Sane se afla si aici printre nominalizati insa au sanse mici sa castige. Marii favoriti sunt Kevin De Bruyne si Mohamed Salah.

Kevin De Bruyne (Manchester City)
David De Gea (Manchester United)
Harry Kane (Tottenham)
David Silva (Manchester City)
Mohamed Salah (Liverpool)
Leroy Sane (Manchester City)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Summitul Formatului București, B9, găzduit de Iohannis. La discuții participă Biden și Stoltenberg
BRAT
Modifică setările cookies