Ronaldo castiga Balonul de Aur la 4 voturi de Ribery, Insulele Virgine, Fiji si Macau, printre Federatiile care l-au ales! :) Cum arata tabelul complet al voturilor:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 10:00

	Ronaldo castiga Balonul de Aur la 4 voturi de Ribery, Insulele Virgine, Fiji si Macau, printre Federatiile care l-au ales! :) Cum arata tabelul complet al voturilor:

► Incendiu la Manchester: Panti, stinge focul! City - Blackburn, miercuri 22:10, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Cristiano Ronaldo a reusit, aseara, sa castige al doilea Balon de Aur din cariera, acesta devansandu-l cu doar 4 lungimi pe francezul Franck Ribery si cu mai bine de 40 de voturi pe rivalul Leo Messi.

Castigator al celui mai important trofeu individual pentru a doua oara, Cristiano Ronaldo a izbucnit in lacrimi in fata celor prezenti la Zurich, multumindu-le pentru vot.

Daca in trecut fanii lui Cristiano Ronaldo il acuzau pe rivalul Messi ca a castigat cele 4 trofee FIFA gratie unor voturi venite din Vanuatu sau Insulele Maldive, acelasi fenomen a fost intalnit si in acest an, cand cei doi principali competitori au primit puncte din tari cu un fotbal complet subdezvoltat, aproape inexistent.

Astfel, printre tarile care l-au votat pe Cristiano se numara si Insulele Virgine, Fiji si Macau, dar si Lesotho, Gambia sau Insulele Capului Verde, fosta colonie portugheza.

O surpriza importanta ar putea fi reprezentata de Angola, tara vorbitoare de limba portugheza, insa care l-a votat pe Leo Messi.

De cealalta parte, capitanii unor nationale importante de pe "batranul continent" si-au impartit voturile. Liderul nationalei Spaniei, Iker Casillas, a votat pentru Cristiano Ronaldo, Ribery si Robben, in timp ce Steven Gerrard a optat pentru Cristiano, Messi si Luis Suarez. Capitanul Frantei, Hugo Lloris, l-a ales pe Ribery, urmat de Manuel Neuer si Gareth Bale.

LISTA COMPLETA a voturilor este AICI

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies