”Mi-a cerut o mică pauză”. Un fotbalist cunoscut din Ucraina trece prin momente dificile

Andriy Yarmolenko West Ham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 23:40
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 23:43

Andriy Yarmolenko (32 de ani), atacantul celor de la West Ham, trece prin momente dificile din cauza războiului din Ucraina, țara sa natală.

Andriy Yarmolenko (32 de ani), atacantul celor de la West Ham, trece prin momente dificile din cauza războiului din Ucraina, țara sa natală.

David Moyes, antrenorul său de la gruparea londoneză, a dezvăluit că acesta a cerut ”o mică pauză”. ”La antrenamentul de joi a fost foarte trist”, a mai spus tehnicianul lui West Ham.

”Nu este într-o situație plăcută. I-am oferit câteva zile libere, mi se pare ceva firesc. Știu că e dificil, tocmai de asta am discutat cu el, am vorbit și cu oamenii din conducere. Dacă îl putem ajuta în vreun fel, suntem aici!

M-a întrebat dacă poate avea o mică pauză. Știm că familia lui trece prin momente dificile. La antrenamentul de joi a fost foarte trist.

Întreaga lume este cu gândul la situația din Ucraina. Suntem extrem de triști din cauza acestor acțiuni și sperăm cu disperare să nu mai existe victime. Eu, cel puțin, sunt foarte trist. Doar am început să ieșim din pandemie, iar ăsta era ultimul lucru de care planeta avea nevoie”, a spus David Moyes, pentru site-ul lui West Ham.

Yamolenko joacă la West Ham din 2018. ”Ciocănarii” plăteau atunci 20 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Borussia Dortmund. În Ucraina, Yarmolenko a evoluat pentru Dinamo Kiev.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!