Marea impacare s-a transformat intr-un DEZASTRU! Cele 5 cuvinte care au reaprins conflictul dintre Tevez si Mancini!

Autor: Sport.ro
Joi 16 Februarie 2012, 09:40

	Marea impacare s-a transformat intr-un DEZASTRU! Cele 5 cuvinte care au reaprins conflictul dintre Tevez si Mancini!

FC Porto - Manchester City, ora 22:00, LIVE exclusiv pe www.voyo.ro

Nici nu a venit bine in Anglia, ca a si reusit sa il scoata din minti pe Mancini. Tevez este din nou pe lista neagra a antrenorului.

Conducerea de la City a decis sa il reconvoace pe Tevez la lot, dupa scandalul in care a fost implicat in toamna, atunci cand a refuzat sa intre pe teren la un meci din Liga Campionilor.

Insa, in loc de scuze, argentinianul a continuat razboiul cu Mancini. Tevez a declarat zilele trecute ca antrenorul l-a "tratat ca pe un caine" in deplasarea de la Munchen, acesta fiind motivul care a declansat conflictul dintre cei doi.

Mancini s-a aratat surprins de acest nou atac: "Nu vreau sa comentez prea mult, pentru ca acum nu ma gandesc decat la meciul cu FC Porto. Nu sunt deloc de acord cu ceea ce a declarat Tevez, pentru ca nu l-am tratat niciodata rau. Poate chiar m-am purtat prea frumos cu el. Suntem foarte dezamagiti de ce a spus", a declarat Mancini in conferinta de presa dinaintea meciului cu FC Porto.

Tevez a continuat atitudinea sfidatoare la intoarcerea in Anglia. La intalnirea cu conducerea, argentinianul a venit imbracat cu un hanorac pe care scria "Billionaire" (miliardar), chiar daca recent a fost amendat cu 2 milioane de euro pentru indisciplina.

Sursa foto: Daily Mail

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT