Mancini i-a aratat usa lui SuperMario insa a fost impresionat de ce a vazut la Euro: "Balotelli s-a schimbat!" Toate echipele din Europa se bat pe el!

Autor: Sport.ro
Sambata 30 Iunie 2012, 23:03
Mancini i-a aratat usa lui SuperMario insa a fost impresionat de ce a vazut la Euro: "Balotelli s-a schimbat!" Toate echipele din Europa se bat pe el!

Mario Balotelli nu ar fi reusit sa treaca peste ultimul sezon la City daca nu era Mancini. Niciun alt antrenor nu ar fi trecut peste toate 'boacanele' jucatorului.

Roberto Mancini a admis intr-un interviu ca s-a decis sa-l dea afara pe Mario Balotelli sezonul trecut. S-a razgandit pana la urma iar evolutiile lui SuperMario de la Euro l-a facut sa se felicite.

"Dupa meciul cu Arsenal (la care Balotelli a primit rosu dupa ce a fost aproape sa-i rupa piciorul lui Alex Song) am spus <destul>. Dar suspendarea nu a fost atat de dura. In acel moment nu stiam daca sa-l mai folosesc sau chiar si la ultimul meci al sezonului dar el mereu stie cum sa schimbe un meci.
A cerut vreodata Mario sa plece? Nu, e iubit la City chiar mai mult decat era la Inter. In Manchester e vazut ca un star si stie ca lucreaza intr-un mediu in care poate face orice.
E tanar, anii trec rapid dar el vrea sa fie cel mai bun din lume si are toate sansele acum"
spune Mancini.

Antrenorul lui City crede ca turneul final a avut o influenta pozitiva asupra lui Balotelli: "Toti antrenorii cu care a lucrat l-au ajutat sa progreseze, de la primul si pana la Prandelli care-l antreneaza acum. A dat mult in meciul cu Germania si a muncit pentru echipa.
Mario stie ca mereu am incercat sa-l ajut. In anumite momente l-am tratat rau, in altele mai bine, iar in anumite clipe nu am nici cea mai mica idee ce sa mai fac!

Cand vorbesti cu Mario, este un copil atat de bun incat nu poti sa nu-l ajuti. Nu poti sa irosesti un talent ca acesta" a mai spus Mancini.

Agentul lui Balotelli, Mino Raiola, a dezvaluit ca deja au aparut multe oferte pentru Mario: "De la meciul cu Germania am primit multe telefoane despre el, daca e disponibil si cum poate fi transferat. Dar le-am spus ca el vrea sa mai stea 3-4 ani in Premier League"

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT