Manchester City, a 94-a forta defensiva din lume! Este peste tari precum Bosnia, Paraguay sau Ghana! Cum sta in comparatie cum Romania

Manchester City, a 94-a forta defensiva din lume! Este peste tari precum Bosnia, Paraguay sau Ghana! Cum sta in comparatie cum Romania

Pep Guardiola a platit o suma cu adevarat colosala pentru fundasi.

Manchester City are un sezon fantastic - aproape campioana in Premier League, City este favorita si in UEFA Champions League, acolo unde o va intalni pe FC Basel. Unul dintre motivele succesului lui City este investita masiva in jucatorii din defensiva.

City a platit nu mai putin de 281 de milioane de lire sterline pentru fundasi si portarul Ederson - ultima mutare a fost Aymeric Laporte, cel pentru care City a platit 58 de milioane de lire sterline!

Suma investita de City este uriasa si in comparatie cu bugetele unor tari din lume pentru Ministerul Apararii! Manchester City ar fi pe locul 94 intr-un astfel de clasament, peste Latvia = £280m, Bosnia = £250m, Armenia = £225m, Paraguay = £145m sau Ghana = £120m!

Totusi, bugetul lui Manchester City pentru apararea echipei nu se compara cu cel al Romaniei - 18.1 miliarde de lei (aprox 3.2 miliarde de lire) este acesta pentru 2018.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies