Magnificent, Petr! Cech face senzatie pe internet: portarul lui Chelsea are toate sansele sa devina star ROCK dupa ce termina cu fotbalul :)

Autor: Sport.ro
Joi 16 Aprilie 2015, 18:25

	Magnificent, Petr! Cech face senzatie pe internet: portarul lui Chelsea are toate sansele sa devina star ROCK dupa ce termina cu fotbalul :)

Unul dintre cei mai buni portari ai ultimului deceniu, Petr Cech are toate sansele sa devina un star rock atunci cand va agata in cui manusile.

Goalkeeperul de 32 de ani, care a devenit varianta de rezerva a lui Mourinho dupa revenirea lui Thibaut Courtois de la Atletico, face senzatie pe internet cu coverurile sale.

Internationalul ceh, castigator al Ligii Campionilor si al trofeului Europa League, isi petrece timpul liber la tobe si in studioul de inregistrari, impresionand prin abilitatea sa.

Cech, unul dintre cei mai buni portari din fotbalul mondial, este probabil si cel mai bun baterist dintre fotbalisti, dar si cel mai bun fotbalist dintre bateristi :) Ultima inregistrare a acestuia este un cover al melodiei "Magnificent", cantata de U2, aceasta viralizandu-se deja pe internet.


Nu este prima data cand Cech impresioneaza prin talentul sau muzical si dexteritatea aratata la tobe. Acesta a mai facut in luna decembrie un cover dupa Foo Fighters - Best of You.

Ședință de Guvern. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies