Liverpool vrea sa-l "imblanzeasca" pe Mario Balotelli! Ce l-au pus sa faca in ziua in care a ajuns in Anglia:

Liverpool vrea sa-l "imblanzeasca" pe Mario Balotelli! Ce l-au pus sa faca in ziua in care a ajuns in Anglia:

Mario Balotelli s-a inteles cu Liverpool, insa 'cormoranii' i-au pregatit o surpriza la care nu se astepta.

Super Mario pleaca de la AC Milan in aceasta vara, iar destinatia este Liverpool FC. Ramasi fara Suarez, plecat la Barcelona, englezii s-au orientat spre italianul de nationala al lui Milan.

CLAUZA

In ziua in care au discutat termenii intelegerii, clubul englez si Balotelli s-au inteles la mai putin de 9,5 mil. de euro, cat voia jucatorul pentru fiecare an de contract.

In plus, Liverpool il ia pentru 22 de mil. de euro de la AC Milan, fata de 35, cat erau pretentiile in startul discutiilor.

Super Mario este o sperietoare pentru orice club, de vreme ce este recunoscut pentru incidentele pe care le provoaca acolo unde joaca. Pentru a scapa de evenimentele nedorite, clubul din Anglia i-a cerut lui Balotelli sa semneze un acord, o clauza prin care se obliga sa nu aiba iesiri in decor care pot afecta imaginea lui Liverpool.

Presa din Anglia noteaza ca si Suarez a avut parte de un 'tratament preferential' dupa ce a semnat cu Barcelona. Sefii catalanilor i-au impus o clauza prin care il obliga sa nu mai muste pe cineva. Ultima data cand a facut asa ceva a incasat o suspendare de 4 luni din partea UEFA, pentru ce i-a facut lui Chiellini la Mondial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies