Anglia

Liverpool pune la cale cel mai scump transfer din istoria clubului! ”Ținta” lui Jurgen Klopp

Liverpool plănuiește să dea o lovitură pe piața transferurilor și a pus ochii pe unul dintre cei mai promițători puști ai Angliei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 16:47
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 16:50

Este vorba despre Jude Bellingham (18 ani), care evoluează la Borussia Dortmund. Mijlocașul a fost transferat de gruparea germană pentru 23 de milioane de euro în urmă cu un an, de la Birmingham.

Acum, Bellingham este ”principala țintă” a celor de la Liverpool, iar Jurgen Klopp vrea să-l facă pe acesta cel mai scump transfer din istoria clubului. 80 de milioane de lire sterline, echivalentul a 93 de milioane de euro este gata să ofere conducerea ”cormoranilor” pentru transferul lui Bellingham, anunță The Daily Star.

În sezonul precedent, Bellingham a evoluat în 46 de partide pentru cei de la Borussia Dortmund, în toate competițiile. La doar 18 ani, englezul este evaluat de site-urile de specialitate la 55 de milioane de euro.

Liverpool are șapte puncte din primele trei etape de Premier League. Prima din campionat este Tottenham, singura care are trei victorii din tot atâtea partide.

CITESTE SI

Modifică setările cookies