Liverpool nu este considerată ieșită din cursă pentru primele poziții din Premier League, deși se află pe locul nouă

Liverpool Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 14:34
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 14:45

Liverpool are un sezon sub așteptări în Premier League, aflându-se pe locul nouă după 22 de etape disputate din campionat.

În ultimele cinci etape, Liverpool a bifat un singur succes, trei înfrângeri și un rezultat de egalitate, diferența față de locul patru fiind de nouă puncte.

După victoria cu Everton, Jamie Carragher este de părere că echipa antrenată de Jurgen Klopp are șanse reale de a se apropia de pozițiile de Champions League. 

"Jurgen Klopp are speranță și se poate lupta pentru pozițiile din fruntea clasamentului. Meciul următor cu Newcastle este vital. Dacă vor obține cele trei puncte, vor reveni în cursă. Mai este mult din sezon", a declarat Jamie Carragher. 

Partida dintre Newcastle și Liverpool va avea loc pe 18 februarie 2023, de la ora 19:30. Newcastle se află pe locul patru, cu 41 puncte. 

Jucătorul de la Liverpool care va pleca gratis în vară. Anunțul venit din presa britanică
 

Conform publicației GOAL, Jurgen Klopp va scăpa cel mai probabil de unul dintre jucătorii care au închegat o bună perioadă compartimentul median al echipei, Naby Keita.

Mijlocașul central este legitimat la Liverpool din vara anului 2018 și mai are contractu cu formația din Merseyside până la finalul lunii iunie 2018.

Vehiculat în mai multe rânduri că ar putea să-i părăsească pe „cormorani” pentru Galatasaray, GOAL a informat faptul că Naby Keita nu va ajunge în Turcia, ci fotbalistul și-ar pregăti revenirea în Bundesliga, însă nimic concret până în momentul de față.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!