E OFICIAL: Liverpool isi modernizeaza stadionul! Noua arena va avea 58.000 de locuri! Investitia FABULOASA facuta de club. FOTO

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Aprilie 2014, 22:50

	E OFICIAL: Liverpool isi modernizeaza stadionul! Noua arena va avea 58.000 de locuri! Investitia FABULOASA facuta de club. FOTO

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Liverpool va aplica la Primaria orasului pentru a incepe lucrarile de mordernizare a noului stadion. Constructia va fi gata in 2018 si va avea o capacitate de 58.000 de persoane, cu 13000 mai mult decat in prezent. Proiectul a fost prezentat oficial si pe site-ul lui Liverpool.

Modernizare in doua etape
Clubul va face procesul de modernizare in doua etape. Initial, ei vor schimba "look-ul" stadionul, apoi ii vor mari capacitatea. Vechiul acoperis va fi indeparat, iar in locul lui va fi un nou inel. Cheltuielile se vor ridica la 150 de milioane de euro, potrivit Daily Mail.

Aceeasi companie ca la Manchester City si Chelsea
Clubul englez a angajati arhitecti de la firma KSS, aceeasi companie care a lucrat la refacerea stadionelor Smaford Bridge si Citty of Manchester. Prima oara cand Liverpool a discutat despre modernizarea stadionului a fost in 1999, insa patronul de atunci, David Moores, a declarat ca nu isi putea permite un imprumut de 200 de milioane de lire.

FULLSCREEN
Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies