Liverpool, în pericol! Antrenorul 'disperat' să-l aducă pe Jude Bellingham la echipa sa

jude bellingham Borussia Dortmund Liverpool Pep Guardiola Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 20:16
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 20:15

„Cormoranii” și-l doresc pe mijlocașul englez la echipă, însă un alt antrenor din Premier League ar avea toate șansele să-i ia fața trupei lui Jurgen Klopp.

Jude Bellingham a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar, ediția 2022, pentru naționala Angliei, este legitimat la Borussia Dortmund din vara anului 2020 și valorează nu mai puțin de 110 milioane de euro pe piață, potrivit site-urilor de specialitate.

Liverpool, în pericol! Antrenorul 'disperat' să-l aducă pe Jude Bellingham la echipa sa

Conform GOAL, care a citat publicația El Nacional, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, este „disperat” să-l aducă pe Jude Bellingham pe Etihad. Britanicii au scris că „cetățenii” sunt dispuși să achite o sumă colosală, 170 milioane de euro pentru a-l „fura” pe englez din posibilele mutări la Liverpool sau Real Madrid.

Despre transferul lui Jude Bellingham se scrie în presa internațională încă din vară. Mult timp, mijlocașul a fost cap de listă la Liverpool, iar „cormoranilor” le-ar prinde bine serviciile fotbalistului, mai ales că trupa lui Klopp suferă cel mai mult în compartimentul median. Între timp, și Real Madrid a apărut cu conexiuni în ce privește transferul.

Cele 170 milioane de euro pe care le-ar oferi Manchester City conducerii formației din Bundesliga ar putea rupe gura târgului și ar putea câștiga duelul cu ceilalți granzi din fotbalul european pentru semnătura lui Jude Bellingham, tânărul care a înscris o dată și a pasat decisiv într-o situație în cinci apariții la Campionatul Mondial din Qatar.

Cifrele lui Jude Bellingham

Borussia Dortmund l-a achiziționat pe Jude Bellingham în vara anului 2020, după ce au achitat 25 milioane de euro formației din Anglia, Birmingham, acolo unde jucătorul britanic a debutat prima dată în fotbalul mare.

La gruparea de pe Signal Iduna Park, Bellingham a bifat 113 apariții, a reușit să marcheze de 20 de goluri și să paseze decisiv în 22 de situații diferite.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!