Anglia

Lista NUMELOR URIASE care au avut de suferit sub comanda lui Guardiola! Ultimul star care are probleme la City

Daily Mail face un top al jucatorilor care au avut probleme in cariera cu Guardiola.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2017, 18:34
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2017, 18:35

RONALDINHO: La varsta de 28 de ani, brazilianul era la varful carierei sale, insa Guardiola l-a lasat sa plece de la Barcelona.

DECO: Si el s-a aflat pe lista despartirilor de Barca odata cu sosirea lui Guardiola pe banca. A fost trimis la Chelsea, pentru 10 milioane de euro.

ETO'O
: Initial, Eto'o s-a aflat pe lista celor care vor pleca de la club, insa despartirea a fost amanata, iar camerunezul a avut un sezon excelent. In cele din urma, Eto'o a plecat de la Barca.

ZLATAN IBRAHIMOVIC: A inceput in forta la Barca, cu 11 goluri in 14 meciuri, dar relatia acestuia cu Guardiola a fost cu probleme, astfel ca suedezul a plecat de la club.

MARIO MANDZUKIC: Nu a fost pe placul lui Guardiola, desi a marcat 26 de goluri in primul sezon al lui Pep. In cele din urma catalanul s-a despartit de el.

MARIO GOTZE: Nu s-a incadrat niciodata in filosofia lui Guardiola. dar a fost pastrat la club cat catalanul a stat acolo.

JOE HART: A fost primul om care a plecat de la City dupa ce Pep a sosit. Motivul? Guardiola cauta un portar cu joc bun de ... picioare.

YAYA TOURE: Relatia rece dintre cei doi a inceput la Barca si a continuat la City. Jucatorul a ramas in cele din urma la club, dupa ce si-a cerut scuze fata de antrenorul sau.

KUN AGUERO:
A fost pus pe banca de GUardiola ca sa i se faca loc lui Gabriel Jesus, iar viitorul sau la club este sub semnul intrebarii, noteaza Daily Mail.

Modifică setările cookies