"In tenis e cel mai usor sa pariezi. Pe game, pe set, pe orice!" Tiriac, despre implicarea lui Sumudica in scandalul pariurilor

"In tenis e cel mai usor sa pariezi. Pe game, pe set, pe orice!" Tiriac, despre implicarea lui Sumudica in scandalul pariurilor

Citeste si: Cum a fost demascat Sumudica: 'Totul a venit de la UEFA!' Sistemul prin care a fost prins

Ion Tiriac spune ca tenisul este sportul in care mafia pariurilor poate actiona cel mai usor. Turneele de tenis mici ar trebui scoase din oferta bookmakerilor, este de parere Tiriac.

"Nu cred ca e posibil sa interzici pariurile. Eu nu intru niciodata intr-o casa de pariuri, pentru ca fac parte din fenomen, intr-un fel, sunt posesorul mai multor turnee."

"Tenisul este probabil cel mai propice sport pentru a face pariuri. Pe game, pe set, pe meci, pe orice. Poti sa pariezi pe ce vrei si poti sa pariezi live."

"Am auzit de istoria asta cu pariurile live acum vreo 5-6 ani. Dar nu mi-a venit sa cred ca exista un mecanism de fraudare. Nu cred nici acum ca la nivel mare poti sa ii dai 10.000 de euro unui jucator. Dar sunt si turnee mici, acolo cred ca e posibil sa pariezi. Cel mai bine ar fi ca pe aceste turnee sa nu se poata paria.", a spus Tiriac la DigiSport.

Tiriac a comentat si ultimul scandal din fotbalul romanesc. FRF a descoperit ca Marius Sumudica, antrenorul liderului din Liga I, a jucat la pariuri in ultimele luni.

"Daca cineva care este in meserie se apropie de treaba asta, nu numai ca nu are voie... In engleza se numeste insight information. Nu ai voie sa faci asa ceva. Tu ai informatii din interior. E ca la bursa, nu ai voie sa joci detii informatii din interior.", a mai spus Tiriac.

CUM A FOST PRINS SUMUDICA

Antrenorul Astrei risca o suspendare de 2 ani daca se dovedeste ca intr-adevar el a fost cel care mizase de pe contul deschis pe numele sau.

Consilierul presedintelui FRF, Andrei Vochin, sustine ca o monitorizare UEFA l-a dat de gol pe Sumudica.

"Totul a venit in urma unor monitorizari de la UEFA. Exista un sistem la care noi suntem racordati prin care se genereaza diverse nume, echipe si asa mai departe. Dosarul a fost trimis la Comisia de Disciplina, astazi ar fi trebuit sa aiba loc prima infatisare. Regulamentul e foarte clar, nimeni nu are voie sa joace la pariuri meciuri din competitii FRF, LPF, UEFA sau FIFA. Daca dosarul a ajuns pe masa secretarului general, inseamna ca sunt semnale ca exista cel putin semne de intrebare si ca lucrurile au fost asa cum s-a scris in presa. Probabil ca Marius Sumudica si-a dat numele, altfel UEFA nu avea cum sa ajunga fix pe numele lui", a spus Vochin la Dolce Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Probleme pe Autostrada Soarelui din cauza căldurii. Un rost de dilatație a ridicat 2 dale
BRAT