L-au suparat rau pe Mancini, probleme noi pentru jucatorii sai! Tevez a ramas fara permis dupa o fapta din urma cu opt luni!

Autor: Sport.ro
Luni 26 Noiembrie 2012, 16:19

	L-au suparat rau pe Mancini, probleme noi pentru jucatorii sai! Tevez a ramas fara permis dupa o fapta din urma cu opt luni!

City nu merge bine, in Liga nu sunt rezultatele bune, iar sefii se gandesc sa-l dea afara pe Mancini. Acum si Tevez are probleme.

Carlos Tevez are probleme cu legea din Marea Britanie. Magistratii din Lancaster i-au suspendat permisul lui Tevez, dupa opt luni de cand a incalcat legea.

In martie anul acesta, jucatorul de la City circula cu mare viteza prin Morecambe, un orasel in care City avea de juca un meci amical al echipei a doua a clubului. Jucatorul tinea sa fie prezent la partida si era in intarziere.

Cand a fost oprit de politisti nici nu a vrut sa stea de vorba cu ei si, fara prea multe explicatii, a plecat din zona, la meci, desigur.

Acum, dupa luni in care spera ca l-au iertat, Tevez este in pericol sa aiba parte de un Craciun nefericit. Deocamdata, suspendarea este provizorie, insa un verdict final in cazul sau, cat si perioada de suspendare a permisului vor fi oficiale si definitive abia pe 20 decembrie, cu cateva zile inainte de Sarbatori.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT