Joey Barton UKIP Anglia

Joey Barton recidiveaza! :)) Omul care provoaca un scandal pe saptamana si-a pus toata Anglia in cap: "Sunteti ca o femeie urata"

Joey Barton, unul dintre cei mai controversati fotbalisti britanici, continua sa iasa in evidenta prin activitatea sa extrasportiva.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 12:57
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 13:19

A ajuns la 31 de ani si a jucat in cariera sa la echipe importante precum Manchester City, Newcastle, QPR si Olympique Marseille, fiind chiar capitanul primei dintre acestea.

Cu toate acestea, Joey Barton ramane unul dintre cei mai controversati fotbalisti din fotbalul britanic, acesta iesind de periodic in evidenta prin declaratiile sale bizare, prin glumele nesarate sau prin scandalurile create.

Ajuns la o varsta inaintata pentru o fotbalist, la care se presupune ca ar fi trebuit sa isi arate maturitatea si sa dea dovada de o oarecare rezerva, Joey Barton pare sa o ia exact in directia opusa.

S-a facut analist politic si s-a certat cu extrema dreapta

Ultima "realizare" a lui Joey Barton a fost consemnata chiar aseara, intr-o emisiune televizata. Prezent in studioul BBC, cea mai importanta televiziune din Anglia, Joey Barton, fotbalist la QPR, a incercat sa-si dea cu parerea si despre situatia politica din tara sa, enervandu-i pe sustinatorii UKIP.

Fostul capitan al lui Manchester City a vorbit despre rezultatele Alegerilor Europarlamentare care au avut loc weekendul trecut si care au fost castigate de UKIP (UK Independence Party), partid de dreapta, care s-a evidentiat prin retorica populista, indreptata impotriva imigrantilor din estul Europei, dar si prin euroscepticismul liderilor.

Barton a folosit o analogie care i-a suparat pe membrii UKIP, acesta spunand ca partidul lor este ca o femeie urata.

"Vezi patru femei si te gandesti: <<Oh, poate ca UKIP nu ar fi cea mai urata>>. Apoi iti dai seama ca de fapt toate sunt", a spus Barton, care a starnit imediat reactiile membrilor.

"Joey Barton a dovedit inca o data de ce se spune ca fotbalistii au creierul in picioare", a spus una dintre invitatele emisiunii.

Alte reactii
Modifică setările cookies