MM Stoica Superliga

MM Stoica ramane in arest! Decizia judecatorilor este DEFINITIVA! MM e condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare!

MM Stoica nu mai are nicio cale de atac la decizia judecatorilor!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 14:09
Data actualizarii: Sambata 31 Mai 2014, 11:47

UPDATE, ora 14:00 MM Stoica ramane in arest, au decis judecatorii de la Curtea de Apel. Contestatia fostului manager al Stelei a fost respinsa si era ultima cale de atac a lui Stoica. MM a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor. Mihai Stoica ar putea afla azi daca va fi pus In libertate, in cazul In care Curtea de Apel Bucuresti va admite contestatie In anulare formulata de el Impotriva deciziei de condamnare la Inchisoare din dosarul transferurilor.

Curtea de Apel Bucuresti a luat In discutie dosarul vineri, Insa a amanat pronuntarea unei solutii pentru 30 mai.

Fostul manager al Stelei a spus, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti, ca ajuns sa fie "disperat" ca urmare a condamnarii din dosarul transferurilor de jucatori, precizand ca familia sa, respectiv sotia si fiica, se Intretine din pensiile parintilor sai.

"Stiu ca justitia nu are o latura sociala, umana, dar condamnarea mea condamna familia, care traia aproape In exclusivate din veniturile mele - substantiale, dar justificate. (...) Familia mea traieste din pensiile parintilor mei de 80 si 77 de ani", a mai spus Stoica, din boxa condamnatilor, la judecarea contestatia In anulare a pedepsei din acest dosar.

Mihai Stoica a mai declarat In fata instantei ca pedeapsa "a fost data cu rea-credinta" si ca se gandeste chiar sa reclame Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).

"Nu mi s-a aplicat niciodata legea mai favorabila. Nu Inteleg de ce acea pedeapsa nu a fost data cu suspendare. (...) Aceasta instanta (CAB - n. r.) a ignorat, practic, Curtea Europeana a Drepturilor Omului, stiind foarte bine ca o speta identica a dat castig de cauza condamnatului, obligand Italia sa plateasca despagubiri. Este indubitabil ca voi avea castig de cauza la CEDO", a subliniat fostul manager al Stelei.

Pe de alta parte, el si-a exprimat supararea ca nu a putut viziona ultimul meci de campionat al echipei pe care a condus-o, din cauza ca Penitenciarul Rahova nu are In grila de cablu TV postul care a transmis meciul. "Echipa pe care am condus-o a castigat titlul, iar eu n-am putut sa vad meciul (Steaua - Otelul, disputat marti - n.r.) la televizor. Peste cateva ore, echipa mea disputa finala Cupei Romaniei, iar eu sunt In penitenciar", a spus Mihai Stoica.

In sala de judecata a fost prezenta si fiica lui Stoica, aceasta sarindu-i In brate, plangand, la finalul procesului. Initial, jandarmii au Incercat sa o opreasca, Insa completul de judecatori i-au permis sa intre In contact cu tatal sau.

Mihai Stoica Isi executa pedeapsa din dosarul transferurilor, de trei ani si sase luni de Inchisoare, In regim Inchis, la Penitenciarul Rahova.

In 14 mai, Judecatoria Sectorului 5 a respins o cerere a acestuia de schimbare a regimului de executare a pedepsei.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies