Jadon Sancho Manchester United Anglia Jadon Sancho a fost prezentat în mod oficial la Manchester United. Primele imagini în tricoul "Diavolilor roșii" FOTO

Jadon Sancho a fost prezentat în mod oficial la Manchester United. Primele imagini în tricoul "Diavolilor roșii" FOTO

Jadon Sancho a fost prezentat în mod oficial la Manchester United, după ce a trecut de vizita medicală.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 15:23
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 15:40

Oficialii "Diavolilor roșii" au ajuns la o înțelegere cu Borussia Dormund, anunțul fiind făcut la începutul lunii.

Sancho a trecut printr-o perioadă dificilă după finala dramatică de la EURO 2020, în care Anglia a pierdut la penalty-uri în fața Italiei, el fiind unul dintre jucătorii care au ratat la loviturile de departajare. 

  • Jadon Sancho a fost prezentat în mod oficial la Manchester United. Primele imagini în tricoul Diavolilor roșii FOTO

"Mă voi preface că nu am văzut abuzul rasial pe care eu și 'frații mei', Marcus și Bukayo, l-am primit după meci. Dar din nefericire, nu este nimic nou. Trebuie să evoluăm ca societate și să îi facem pe acești oameni responsabili. Ura nu va învinge niciodată.", a scris englezul la momentul respectiv pe rețelele de socializare. 

Fotbalistul de 21 de ani și Manchester United au ajuns la o înțelegere pentru un contract de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. Pentru transferul lui, nemții au primit 85 de milioane de euro.

"Voi fi întotdeauna recunoscător celor de la Dortmund pentru că mi-au oferit această oportunitate. Alegerea de a merge la Manchester United este un vis devenit în realitate. De-abia aștept să joc în Premier League", a declarat Sancho. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!