ISTERIE in Brazilia! Modul INCREDIBIL in care a raspuns Tevez la oferta de 40 de milioane de euro de la Corinthians!

Autor: Sport.ro
Marti 12 Iulie 2011, 14:17

	ISTERIE in Brazilia! Modul INCREDIBIL in care a raspuns Tevez la oferta de 40 de milioane de euro de la Corinthians!

Carlos Tevez a fost ofertat de brazilieni chiar inainte de meciul Argentinei de la Copa America, castigat cu 3-0 in fata celor din Costa Rica.

"Daca vreau sa ma transfer, o sa ma transfer" i-a raspuns Tevez agentului care i-a prezentat oferta. Momentan, nimeni nu a inteles ce a vrut sa spuna Tevez, insa se stie ca acesta viseaza la o revenire in America de Sud pentru a putea fi alaturi de familie.

Transferul lui Tevez in aceasta vara nu mai pare o utopie dupa ce Corinthians a facut o oferta de nu mai putin de 40 de milioane de euro pentru atacantul argentinian! Tevez vrea sa plece de la City pentru a fi mai aproape de familie insa parea greu de crezut ca vreun club sud-american si-l va permite.

Englezii de la The Sun scriu insa ca fosta sa echipa, Corinthians, e gata sa faca orice sacrificiu pentru a-l readuce pe Tevez! Surse din Brazilia confirma: "Credem ca il vom atrage pe Carlos foarte tare. Mereu a spus ca sunt numai 2 cluburi din America de Sud pentru care ar juca - Corinthians sau Boca Juniors.
A castigat deja totul in Europa - asta e sansa lui sa se intoarca precum un erou."

Corinthians l-a luat pe Tevez de la Boca in 2005 cu 15 mil €. Dar argentinianul a plecat la un an distanta in August 2006 intr-un mod controversat.

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT