Intr-un fotbal civilizat, Florin Costea ar juca GRATIS mult timp la Steaua! Tevez a primit o amenda record pentru un gest asemanator!

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Octombrie 2011, 09:45

	Intr-un fotbal civilizat, Florin Costea ar juca GRATIS mult timp la Steaua! Tevez a primit o amenda record pentru un gest asemanator!

Carlos Tevez a provocat o adevarata furtuna la City pentru ca a refuzat sa intre pe teren in finalul meciului cu Bayern Munchen. Florin Costea l-a lasat balta pe Ilie Stan la meciul cu Rapid, in minutul 80, asta desi Steaua mai avea la dispozitie o schimbare.

Tevez a refuzat sa intre in teren in finalul meciului cu Bayern Munchen si a provocat un scandal urias la Manchester City.

Decizia imediata a antrenorului a fost aceea de a-l exclude pe Tevez din lot, pana cand conducerea clubului va hotari sanctiunile disciplinare.

Aseara Manchester City a anuntat ca ii mai acorda o sansa lui Tevez, insa il obliga sa plateasca o amenda exemplara pentru un gest de neimaginat la un club de fotbal profesionist - 1,1 milioane de euro.

Atitudinea lui Tevez de la meciul cu Bayern Munchen este asemanatoare cu cea a lui Florin Costea din meciul cu Rapid.

Stelistul a plecat de pe banca in minutul 80, suparat ca Ilie Stan nu a vrut sa il introduca mai devreme. In acel moment, Steaua mai avea la dispozitie o schimbare.

Gigi Becali a anuntat insa ca nu va lua nicio masura impotriva comportamentului lui Florin Costea: "Am vorbit cu el si mi-a promis ca o sa dea goluri de acum incolo. Il iert, nu am ce sa-i fac".

SUA încheie relația cu OMS. Trump: „Lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la virus”
BRAT