Inca un SOC in Anglia! Fotbalistii lui Newcastle orgie de 14 ore cu prostituate si cocaina:

Fotbalistii din Anglia nu se mai satura de scandaluri! Daca nu sunt prostituate, sunt droguri! De data aceasta, sunt ambele! Fotbalistii lui Newcastle au facut-o lata.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2010, 14:58
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2010, 15:13

News Of The World scrie ca atacantul Andy Carroll si capitanul Kevin Nolan au petrecut o noapte intreaga cu prostituate si droguri. Orgia a durat 14 ore si a avut loc in casa capitanului Nolan.

Culmea, Nolan trebuia sa aiba grija de Carroll, dupa ce acesta a fost eliberat pe cautiune dupa ce si-a batut iubita. Nolan, care este insurat si are copii, ar fi trebuit sa-l tina pe Carroll departe de probleme!

Nu a fost asa. Sotia lui Nolan s-a mutat in casa cuplului din Liverpool pentru ca nu a fost de acord ca Andy Carroll sa locuiasca in aceeasi casa. Apoi, cei doi s-au gandit sa sarbatoreasca mai mult decat trebuia victoria cu Sunderland din week-endul trecut.

Dupa ce au baut in oras pana la 4 dimineata, cei doi fotbalisti au agatat 3 tinere in jur de 20 de ani intr-un club si au plecat impreuna cu acestea acasa. Petrecerea a continuat cu alcool si cocaina din belsug.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies