Wayne Shaw Arsenal Anglia

Portarul de 150 kg care manca PLACINTA in timpul meciului cu Arsenal! Va fi ANCHETAT pentru pariuri ilegale! :)

Arsenal a trecut lejer de amatorii de la Sutton United, cu 2-0, dar momentul partidei i-a apartinut portarului de rezerva al oaspetilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2017, 15:40
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2017, 14:40

UPDATE: Comisia de disciplina din Anglia a deschis o ancheta pentru a afla daca a fost o casacadorie pusa la cale de compania de pariuri Sun Betting. "Integritatea in sport nu este o gluma si am deschis o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat", se anunta intr-un comunicat. 

 Portarul de rezerva al lui Sutton, Wayne Shaw, a fost surprins la pauza partidei de pe Emirates cand se duce sa-si cumpere o placinta de la unul din magazinele de pe stadion. In varsta de 45 de ani si cu o greutate de 146 kg, Shaw avea sanse mici sa intre pe teren, asa ca a mancat placinta pe banca de rezerve, in timp ce colegii sai luptau cu Arsenal pentru calificarea in sferturile Cupei.

Ideea nu i-a apartinut lui Shaw, ci celor de la tabloidul The Sun, sponsorul echipei de amatori. Sun Bets a pus o cota de 8 pentru ca Shaw sa manance o placinta in timpul partidei cu Arsenal.

Jucatorul sustine ca a auzit despre asta si a decis sa le faca pe plac celor de la Sun. Portarul spune ca nu a pariat bani si nici colegii sai, insa Federatia Engleza va deschide o ancheta pentru a stabili daca s-a plasat un astfel de pariu.

"Am vazut ca au pus cota, asa ca m-am gandit sa ma distrez putin. Se facusera toate schimbarile si eram condusi cu 2-0 in momentul ala. La pauza m-am dus si mi-am luat placinta, era cu carne si cartofi. Eu si colegii mei nu am pariat, nu avem voie. Dar cred ca niste prieteni si o parte din fani au pariat, asa de distractie", a spus Shaw la BBC. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!