Costel Pantilimon Dan Petrescu Premier League Anglia Costel Pantilimon

VIDEO EXCLUSIV ”Îl vezi pe Dan Petrescu antrenând în Anglia?”. Cum a răspuns Costel Pantilimon

Dan Petrescu (55 de ani) a declarat în repetate rânduri că visul său este să antreneze în Anglia, acolo unde a evoluat timp de opt ani ca jucători, pentru cluburi importante.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 09:07
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 09:07

Campion în Premier League, Costel Pantilimon (36 de ani), în prezent manager general la Politehnica Timișoara, îl vede pe cel poreclit ”Bursucul” antrenând în cel mai bogat campionat din Europa.

Recent, Dan Petrescu a dezvăluit că a avut o ofertă din Premier League, pe vremea când antrena în Rusia. Crystal Palace, care era atunci pe ultimul loc în prima ligă engleză, l-a vrut pe antrenorul român, dar acesta a refuzat propunerea.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU Costel Pantilimon, singurul român campion în Premier League. Ce planuri are la Timișoara și cu ce a rămas după o carieră la cel mai înalt nivel

Costel Pantilimon: ”M-aș bucura să-l văd cât mai repede acolo”

Eu îl văd, și din câte știu, cred că a declarat-o și dânsul, a avut discuții. Știu și eu foarte bine. M-aș bucura să-l văd mai repede acolo, e un om care demonstrează cam peste tot pe unde merge. 

A făcut-o și în fotbalul românesc, a făcut-o și în străinătate. Cred că, la un moment dat, o să vină ușor, ușor, spre locul unde el și-a dorit. E clar că Premier League și fotbalul de acolo te atrage și cred că poate face față liniștit acolo”, a spus Costel Pantilimon, într-un interviu acordat pentru PRO TV și Sport.ro.

VIDEO - Costel Pantilimon, despre Dan Petrescu

Dan Petrescu a ajuns pentru prima oară în Anglia la Sheffield Wednesday, în 1994, iar după doi ani a urmat transferul carierei la Chelsea, unde a jucat timp de patru sezoane și jumătate.

Bradford și Southampton au fost cluburile din Anglia pentru care a mai jucat Dan Petrescu. Fostul fundaș a revenit în România în 2002 pentru a-și încheia cariera, la FC Național.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!