Harry Maguire Manchester United Anglia

Harry Maguire și familia sa, amenințați cu moartea. Clipele de coșmar prin care a trecut căpitanul lui Manchester United

Manchester United trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al rezultatelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 19:56
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 20:05

După eșecul cu Liverpool, scor 0-4, fanii "diavolilor roșii" și-au arătat nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă la echipă, trecând și la amenințări asupra jucătorilor. 

Potrivit presei din Marea Britanie, Harry Maguire și partenera sa au primit amenințări cu moartea prin intermediul unui mail, fiind amenințați că le-a fost pusă o bombă în locuința în care stau alături de cele două fiice. 

"În ultimele 24 de ore, Harry a primit mai multe amenințări care vizau locuința în care locuiește alături de familia sa.

A făcut plângere la poliție, iar acum autoritățile anchetează această problemă. Siguranța familiei sale și a celor din jurul său este bineînțeles principala prioritate a lui Harry Maguire.

Va continua să se antreneze pentru meciul din weekend și nu va comenta pe marginea acestui subiect deocamdată", a transmis purtătorul de cuvânt al fotbalistului, citat de The Sun.

Alphonso Davies: "Ronaldo ar trebui să poarte banderola"

"Băieți, vă puteți imagina, vă puteți imagina...? Sunteți Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor, ai secolului 21. Și căpitanul vostru este Harry Maguire. El îl numește 'căpitan'. Dă-i lui Ronldo conducerea. Nu glumesc cu Maguire, dar Ronaldo ar trebui să poarte banderola", a spus Alphonso Davies pe contul său de Twitch.

Harry Maguire a ajuns subiect de glumă în mediul online. Internauții îi reproșează modul în care se apără și distribuie zeci de filmulețe, în care fundașul care a costat-o pe United 87 de milioane de euro gafează constant.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!